понеділок, 19 жовтня 2020 р.

 

1 жовтня - Міжнародний день музики

Музикаце найдивовижніший вид творчості та самовираження людини. Музика задає настрій, заспокоює, заряджає, надихає, надає сил. З цим днем можна привітати всіх на планеті, адже ритм серцяце теж музика. Музикаце міжнародна мова спілкування всіх людей. Вітаємо з Міжнародним Днем музики всіх шанувальників цього прекрасного виду мистецтва. Міжнародний день музикице професійне свято для всіх, чиє життя повязане з нотами, піснями, музичними інструментами, хто не з чуток знає, що таке мінор і мажор, сольфеджіо, попурі та реперкуса.

Щиро вітаємо викладачів КЗ «Софіївська школа мистецтв» на чолі зі Стецюк Наталією Володимирівною! Шановні, ви збагачуєте добром та духовністю своїх вихованців, відкриваєте їм шлях до вершин виконавської майстерності. Щира вдячність вам за те, що ви з любовю відноситесь до праці, даруєте знання своїм учням.

Віри вам і впевненості в собі, світла в душі та радості в серці! Нехай на струнах вашої душі звучать лише мажорні мелодії, а натхнення буде вашим супутником всюди, чим би ви не займалися. Нехай музика завжди допомагає радіти життю, думати про прекрасне, любити, цінувати і насолоджуватися. Хай же повниться ваша мистецька жага новими силамиу щасті, здоровї, радості на многії літа.

ЗІ СВЯТОМ ВАС!



Немає коментарів:

Дописати коментар