середу, 14 липня 2021 р.

 #100_років_Софіївській_центральній_бібліотеці

А колишні і теперішні працівники книгозбірні, для яких робота в бібліотеці   стала справою життя.

Тетяна Федорівна Шеремет,заслужений працівник культури Української РСР. Свою трудову діяльність розпочала в районній бібліотеці в 1957 році бібліотекарем. А вже в 1961 році очолила заклад. І незмінно керувала ним  до 1989 року. Ділова, енергійна, надзвичайно трудолюбива, інтелектуалка. Була наставником для багатьох бібліотекарів, які з глибокою вдячністю згадують цю неординарну особистість. Почесна громадянка селища Софіївка та Софіївського району.

За ці роки в історію бібліотеки вписали свої імена натхненною  працею багато людей. Хочемо згадати їх: Чувпило О.Т., Романенко М.І., Пельчар Р.О., Куц Н.А., Табацька О.І., Біленко Л.В., Дудко Н.О., Рябоконь І.В., Роман С.В., Янишевська Л.П. та інші. Хтось прийшов в бібліотеку ненадовго,а хтось залишився вірним обраній справі на все життя. Це вони створювали і примножували здобутками славну історію нашої книгозбірні.  

Ідуть роки, минають десятиліття, і сьогодні до нашої бібліотеки приходять вже діти, онуки і правнуки колишніх і нинішніх працівників. Але, як і раніше, бібліотека - це неповторна атмосфера, нові цікаві книги і широке коло читачів та щирих вірних друзів.






Немає коментарів:

Дописати коментар