середу, 21 липня 2021 р.

#100_років_Софіївській_центральній_бібліотеці


Продовжуємо розповідь про історію головної книгозбірні нашої громади.

Творчий  та  стабільний колектив працівників бібліотеки разом з широким  активом відвідувачів  та   громадськістю    святкує  славне 100 – річчя  з  дня  заснування рідної  бібліотеки!

 Саме колектив високопрофесійних фахівців створив сьогоднішні здобутки,перетворив книгорзбірню в центр сучасних   комунікацій та одержання інформації, рупор, візитну картку громади в  інформаційному просторі. Бібліотека сьогодні широко розвиває партнерство, вивчає та впроваджує ідеї в інтересах спільноти, щоденно дарить односельцям радість спілкування, розвитку особистості та змістовного дозвілля та відпочинку.       


    
 В колективі працюють досвідчені фахівці, знаючі, люблячі свою професію, закохані в книгу та бібліотеку, є «ходячі енциклопедії», серед спеціалістів – люди творчі, з фантазією та винахідливістю, старанні та точні, багато таких, що присвятили все своє життя служінню книзі та бібліотеці, адже професія бібліотекаря своєрідна, вимагає бути компетентним в багатьох галузях знань одночасно. Бібліотекар - це особливий фахівець, він художник і дизайнер, вчитель і психолог, краєзнавець і винахідник, артист, сценарист і режисер,агроном, математик і оператор ЕОМ, і просто, друг, консультант і порадник читача …А ще,руками працівників створений затишок в самій бібліотеці і на прилеглій до книгозбірні території.  І з цим всім успішно справляється невеликий колектив бібліотеки.

Немає коментарів:

Дописати коментар