вівторок, 7 грудня 2021 р.

 Цього осіннього і затишного дня в гості до Софіївської центральної бібліотеки завітав на зустріч з користувачами та шанувальниками літературного слова письменник Микола Чабан. Зустріч відбулася в рамках проведення літературного марафону «Об’єднані любов’ю до слова», ініційованого КЗК «Дніпропетровська обласна універсальна наукова бібліотека ім. Первоучителів слов’янських Кирила і Мефодія» за підтримки Дніпропетровської обласної державної адміністрації в рамках державних культурних та просвітницьких проєктів,спрямованих на промоцію читання.

На зустрічі були працівники Софіївського ліцею, Софіївського професійного ліцею, бібліотекарі Софіївської громади , члени літературно – мистецького салону «Натхнення» та віддані користувачі бібліотеки. Всі присутні мали прекрасну нагоду поспілкуватися з автором, розпитати про його творчість та задуми на майбутнє.
Творчу зустріч відкрила директор Софіївської центральної бібліотеки Терехова І.А., яка представила присутнім письменника та побажала йому творчої наснаги і успіхів на творчій ниві.
Під час зустрічі панувала щира і невимушена атмосфера. У присутніх, які знайомі із творчістю запрошеного письменника, виникло до нього багато запитань. Зокрема, гостей цікавило – звідки він бере сюжети для своїх творів?
На згадку про зустріч відбулася традиційна фото- і автограф-сесія, де всі бажаючі мали змогу отримати книги з автографом автора на добру згадку та колективне фото. Зустріч була теплою, жвавою і невимушеною. Талановитий автор зацікавив присутніх історичними подіями рідного краю та зарядив своїм життєвим позитивом.
Впевнені, що спогади про незабутній захід, зустріч з Миколою Чабаном, надовго залишить в серцях присутніх тепло і радість від спілкування, бажання прочитати твори цього автора та ознайомитись з історією рідного краю .
Адже, бібліотека – місце змістовних зустрічей!

Немає коментарів:

Дописати коментар