вівторок, 14 березня 2023 р.

 #Відкриваємо_українських_письменників

Сьогодні, 7 березня, святкує свій День народження відома сучасна українська письменниця, авторка романів в жанрі «реальних історій», відомих в Україні та за її межами, член Національної спілки письменників України, «Золота письменниця» України Світлана Талан.
Книга №1 «Де живе свобода»
Кохання, яке спалахнуло між Віталією та Родіоном, було приречене. Учителька й учень — що тепер люди скажуть? Вони не поступилися почуттями, однак жити серед осуду близьких та зневаги чужих уже несила. Закохані наважуються на божевілля — тікати до зони відчуження, і навіть вагітність Віталії не стає перешкодою. Пара оселяється в одній з покинутих хат, де будує власний химерний рай, відмежований від світу. Але втеча не завжди означає свободу. Віталія та Родіон розуміють, що колись їм доведеться повернутися до в’язниці суспільних рамок і перевірити, що міцніше: ґрати моралі чи сила почуттів — сила кохання, що здатна подарувати свободу…
Книга № 2 «Де живе свобода. Її полиновий присмак»
Віталія і Родіон зрозуміли, що хибно уявляли свободу як втечу від суспільства. Після пережитої трагедії – втрати новонародженого сина – вони повертаються додому і вирішують на певний час розійтися, щоб осмислити те, що було, є і буде між ними. Родіон іде добровольцем в АТО. А Віталія вчиться давати собі раду. Та хай як вона намагається жити звичайним життям і знайти роботу, їй усюди заважає матір, яка не може пробачити доньці несподіваного непослуху. Складається, здавалось би, безвихідна ситуація. Щоб змінити її, треба зважитися на рішучий крок... Чи не забракне Віталії сил? І яка доля їхнього з Родіоном кохання?
Запрошуємо до читання!



Немає коментарів:

Дописати коментар