середу, 27 березня 2024 р.

 #Радимо_прочитати

#Книги_ліки
Ми дуже часто перебуваємо в якійсь абсолютно страшенній рутині, в хронічному цейтноті, коли видається, що чим більше спішиш – тим більше не встигаєш. Справи, справи… В такі хвилини дуже гостро не вистачає справжньої життєвої мудрості, котра б дозволила зупинитися, замислитися, задати самому собі запитання: «Куди я так поспішаю?», «Чи правильно я живу?», «В чому сенс життя?». Часто глибокі життєві істини буває нелегко пояснити, не знаходимо простих слів. І тому саме притчі, історії чи байки стають у пригоді.
Допоможе в такому переосмисленні і книга "Бальзам для душі. 100 несподіваних мудрих історій, які зроблять кожний день трішки щасливішим".
Це –збірка коротких історій, написаних австрійським письменником Норбертом Лехляйтнером. Книга складається зі 100 оповідань, кожне з яких присвячене певній темі. На їх сторінках підіймаються такі питання як дружба, кохання, сім'я, перемоги та поразки. Як бачимо, дане видання - це надзвичайно дотепна та вишукана збірка історій, яка вміє піднімати настрій та заряджати позитивною енергією. Автор майстерно використовує відомі ситуації та проблеми, що можуть статися у житті кожної людини, аби донести до читача цікаву та неповторну історію. Завдяки книзі кожен з вас отримає можливість ненадовго відволіктися від повсякденних проблем та насолодитися приємними моментами, що дарують віру в людей та надію на краще майбутнє. Це справжній бальзам для душі, спраглої затишку, щастя і гармонії.



Немає коментарів:

Дописати коментар