пʼятницю, 12 квітня 2024 р.

 Вже 10 років триває російсько-українська війна – 10 років боротьби за українську незалежність. Безперечно, для всіх це сумні і трагічні події, бо росія вдерлася зі зброєю, принісши в українські родини біль, сльози, втрати, розлуку, руйнування, смерті…

Воєнний конфлікт на сході України розпочався 12 квітня 2014 р., коли російська диверсійна група разом з місцевими бойовиками захопила м. Слов’янськ. 14 квітня 2014 року для протистояння бойовикам, яких підтримувала Російська Федерація, в Україні оголошено початок Антитерористичної операції (АТО).
Ворог намагається захопити нашу країну, але всупереч усім перешкодам і похмурим сценаріям Україна не впала. Україна жива та б’ється. Адже саме сила духу та прагнення зберегти нашу державу згуртувала всіх нас у протистоянні з агресором.
Сьогодні працівники бібліотеки провели годину незламності «10 років російсько-української війни – 10 років боротьби за українську незалежність». Відтворили ще раз хронологію подій, переглянувши історичні моменти в короткому відеофільмі.




Немає коментарів:

Дописати коментар